VIKTIG INFORMATION OM DU

VILL HA SUPERFÖRMÅNLIGA PLANTOR

MED -70% RABATT FRÅN BUTIKSPRISET

Peppade av er otroligt positiva feedback efter vår första sommar 2018, förbereder vi oss för en betydligt  tidigare start av vår andra säsong 2019. I fjol öppnade vi ju väldigt sent – först den 19 maj välkomnade vi kunderna till Plantgården. Men 2019 skall vi öppna redan tidigt i april.  Som yrkesodlare bör man alltid ha en framförhållning på ca 3 månader och det är därför vi redan nu måste börja planera odlingarna och göra fröbeställningar. Under januari skall allting åter startas upp och värmen sättas på!  Därför vill vi veta vad vi skall odla- och hur mycket – för att kunna göra det ekonomiskt rätt så vi kan fortsätta erbjuda billiga plantor i framtiden. Nu har vi lagt upp vårens butikspriser som grund och ju tidigare du beställer så desto större är rabatten. Nu under februari får du cirka -70% billigare plantor än om du köpte dem i maj. Förhandsbeställningar på nätet är ju vår företagsidé läs mer här

BOKA NU – KLICKA PÅ

www.plantgarden.se

 

BEGRÄNSAT ANTAL!

100 – 150 PLANTOR AV VARJE SORT

NU ÄVEN PRESENTKORT TILL DIG SOM

BESTÄLLER  PERIODEN 9-17 FEBRUARI

 

 

HUR FÅR JAG DE BESTÄLLDA VARORONA?

Dessa grönsaks- och örtplantor du beställer online kan endast avhämtas från vår trädgård Plantgården,  i Väskinde, Salthamn 597, alldeles söder om Lummelundagrottorna.

Tag gärna med utskriven order med växtnamnen, en låg låda och en penna. Kunden är medveten om att produkterna inte är plockade / packade, utan kunden går själv runt i växthuset med sin orderbekräftelse och samlar ihop sin beställning enligt produktnumren. Alla plantor har en nummer, så det är lätt att hitta rätt. Vi hjälper gärna till med information!