VIKTIG INFORMATION OM DU

GILLAR FÖRMÅNLIGA PLANTOR

Vi har stängt växthuset på Plantgården i Salthamn och börjar nu,  peppade av er otroligt positiva feedback efter vår första sommar, förbereda oss för en betydligt  tidigare start av vår andra säsong 2019. I våras öppnade vi ju väldigt sent – först den 19 maj välkomnade vi kunderna till Plantgården. Men 2019 skall vi öppna redan tidigt i april.  Som yrkesodlare bör man alltid ha en framförhållning på ca 3 månader och det är därför vi redan nu måste börja planera odlingarna och göra beställningar. Under januari skall allting åter startas upp och värmen sättas på!  Därför vill vi veta vad vi skall odla- och hur mycket – för att kunna göra det ekonomiskt rätt så vi kan fortsätta erbjuda billiga plantor i framtiden. Förhandsbeställningar på nätet är ju vår företagsidé,  så läs mer här  – Och förresten, några av er har fortfarande lite perenner att avhämta. Stäm av med mail om tid så fixar vi det…

BOKA NU – KLICKA PÅ

www.plantgarden.se

ANVÄND KOD: VÅREN2019

Många har redan hört av sig och undrat när man åter kan förboka plantor inför nästa säsong. Det kan man nu… men rabattkoden gäller endast begränsat antal pluggplantor, ej perenner. Perennerna kostar 10/kr st men kan naturlitgvis bokas samtidigt. De plantor vi säljer nu är basurvalet, men runt årsskiftet tillkommer specialplantor och ännu mera sorter.  Men då kommer du som förbeställer av dessa att få  köpa också dem till ett  väldigt förmånligt pris. Det lovar vi…  Den andra vågen av beställningar senare kommer att vara traditionellt inkrukade plantor, med senare avhämtning maj-juni

PLUGGPLANTOR 10 kr /st  -25%

BETALA  7,50 kr/st

Vi kommer nu under november-december att köra en runda med väldigt förmånliga plantor till ÄTBARA växter. Vi har fortfarande kvar vårens galna pris 10 kr /st  men du får nu under denna tid dessa plantor med -25% rabatt och betalar endast 7,50 kr /st.  Idén med dessa plantor är att du som brukar förodla själv hemma i vardagsrummet skall slippa detta moment. Vi odlar upp småplantorna och du avhämtar dem tidigt på våren  innan maj månad och tar hand om dem när de är kraftiga nog att hanteras och förvaras hemma en kort tid, innan du vågar plantera ut dem. Många som har växthus vill helst ha sina plantor lite tidigare än hobbyodlare utan växthus eller liknande arrangemang.

BEGRÄNSAT ANTAL,

150 PLANTOR AV VARJE SORT!

Vi kallar dessa plantor för pluggplantor och de odlas i brätten, dvs odlingsunderlag med 50 st  pluggar/hål i varje. Du får alltså hämta hem dessa plantor som ”barrotade” dvs de har ingen kruka. Då vi kan odla en stor mängd plantor i ett brätte så sparar vi plats, jord, krukor och uppvärmningskostnader . Tänk vad miljövänligt att slippa plasten i detta skede.

 Det är därför som vi kan sälja dem väldigt förmånligt.

Vi odlar dock endast 3×50 brätten av varje produktnr, så det

betyder att endast först vid kvarn får av dessa 150 st

BESTÄLL GENAST PÅ 

www.plantgarden.se

ANVÄND KOD:  VÅREN2019

                         KODEN  -25% FUNKAR EJ FÖR PERENNER                      

DU FÅR FRITT DELA MED DIG

TEXTEN OCH KODEN TILL

KOLLEGER OCH VÄNNER

 

HUR FÅR JAG DE BESTÄLLDA VARORONA?

Dessa grönsaks- och örtplantor du beställer online kan endast avhämtas från vår trädgård Plantgården,  i Väskinde, Salthamn 597, alldeles söder om Lummelundagrottorna.

Tag gärna med utskriven order med växtnamnen, en låg låda och en penna. Kunden är medveten om att produkterna inte är plockade / packade, utan kunden går själv runt i växthuset med sin orderbekräftelse och samlar ihop sin beställning enligt produktnumren. Alla plantor har en nummer, så det är lätt att hitta rätt. Vi hjälper gärna till med information!